WordPress poszt másolása, rögzített wordpress mentés gomb.

1. Toolbar Publish Button

Na ezt muszáj használnod! Legalábbis akkor, ha gyakran csinálsz oldalakat vagy blogbejegyzéseket. Amikor nekem ezt megmutatta egy kedves ismerősöm ezt a bővítményt, akkor hosszasan ez volt a reakcióm: „neee! de király! óóh hogy ezt nem tudtam korábban! de jó vagy, hogy megmutattad ezt! nagyon köszi!” stb…

Gondolom Te is tapasztaltad… sőt inkább konkrétan irritál, hogy van egy hosszú landing oldalad vagy egy szaftos bejegyzésed és a végén még simítasz rajta vagy 25-ször (ki kevesebbet ki többet).

Mit csinálsz ilyenkor?
Lemész az oldal legaljára (görget… görget… görget…). Átírsz valamit, oké. Ja, de el is kell menteni (görget… görget… görget…) Frissítés gombra katt. Végeredmény megnéz: a) jó ez így, de ott még van valami, b) mégse jó.
Visszamész a szerkesztésbe mész le (görget… görget… görget…).
Nem ragozom tovább, Te is tudod, hogy ez mennyire idegesítő.

Na ennek itt a vége, ha feltelpíted a Toolbar Publish Button nevű bővítményt.

Használata:

  • Telepítsd fel a bővítményt és élvezd, hogy megjelenik egy „Frissítés” gomb az Admin bar-on, nézd csak:
  • Kész!

Nincs többé minden módosítás után görget… görget… görget…

Amit még külön imádok ebben a bővítményben, hogy ha rányomok a Frissítés gombra (az Admin bar-on), akkor ugye lefrissíti magát a szerkesztőoldalt is, DE frissítés után visszarak téged oda ahol éppen akkor voltál amikor rákattintottál. Szóval folytathatod ott ahol abbahagytad.

Oszd meg Te is azokkal az emberekkel ezt a két WordPress bővítményt akikről úgy gondolod, hogy örülnének ennek és hálásak lennének neked. Legyél menő (mert bizony én is úgy gondoltam arra az emberre aki ezt megmutatta nekem, hogy milyen nagy király 🙂 )!

+ 1 Duplicate Post

A Duplicate Post nevű bővítmény az elsők között van, amit egy frissen telepített WordPress-hez be kell szerezni.

Ezzel a bővítménnyel lesz rá lehetőséged, hogy a létrehozott oldalakat és bejegyzéseket egy gombnyomással lemásolhasd.

Használata:

  • Telepítsd fel a bővítményt és kapcsold be.
  • Kész, már használhatod is.

Minden meglévő oldaladnál és bejegyzésednél létrejön a Clone opció:

A Clone mellette található New Draft opció is ennek a bővítménynek köszönhető. Ha azt az opciót választod, akkor úgy másolja le az oldalt vagy a bejegyzést, hogy egyből a szerkesztési felületre visz.

A WordPress adminon belül a Beállítások -> Duplicate Post menüre kattintva további finomhangolások végezhetők el.

Ilyen és ehhez hasonló okos, munkát könnyítő, előrehaladást segítő bővítményeket használok én is a mindennapi munkáim során.

Ezeket szeretném veled is megosztani. Sőt az együttműködésünket úgy indítanám, hogy a leghasznosabb és legmodernebb bővítményeket megmutatnám neked és fel is telepíteném azokat.

Kattints ide ha érdekelnek a fentihez hasonló egyéb bővítmények is illetve ha szeretnéd a WordPress oldaladat még hatékonyabbá tenni >>